Firmapaketit

Ympäristöystävälliset kankaat, kierrätetyt verhot, akustiset verhot

Tilojesi ilme on osa markkinointiasi. Olemme kaikki hyvin vikkeliä päättelemään monia asioita jokaisesta huoneesta, johon satumme koskaan astumaan. Mielikuvat syntyvät ja tarttuvat alitajuisesti, halusit sitä tai ei. Siksi moderni ja viihtyisä kalustus vaikuttaa sekä asiakkaisiisi että työntekijöihisi.

Marlene-firmapaketti on kokonaispaketti, jonka saat avaimet käteen -toimituksena

Marlene´s Interior Oy verhoilee kaikki kalusteesi ja toimittaa myös verhot paikoilleen asennettuina. Itse et joudu tekemään muuta kuin kertomaan toiveistasi. Me laadimme niiden pohjalta suunnitelman, jonka perusteella pääset arvioimaan kokonaisuutta. Toki saat päättää myös jokaisesta yksityiskohdasta, jos niin haluat. Me hoidamme kaiken muun puolestasi: suunnittelun, mittaukset, materiaalien tilaukset, ompelutyöt ja asennuksen. Huolehdimme myös vanhojen materiaalien kierrätyksestä.

Marlene-firmapaketti täyttää tiukat erityisvaatimukset

Toimitilojen tekstiilit eivät voi olla millaisia tahansa. Niiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon ainakin seuraavat tärkeät ominaisuudet:

  1. Paloturvallisuus
  2. Kulutuksenkesto
  3. Puhdistettavuus & Pestävyys
  4. Akustiset ominaisuudet
  5. Sisäilman puhdistusvaikutus
  6. Anti-bakteerisuus
  7. Kierrätettävyys
  8. Yhteensopivuus brändi-ilmeesi kanssa

Lisäksi verhoilla voi olla muitakin tarkoituksia, kuten neuvottelutilojen pimentäminen. Tekstiilien tulee olla (kierrätysmahdollisuuden lisäksi) yhä useammin myös kestävän kehityksen periaattein tuotettuja jo alun perinkin.

Tyypillinen Marlene-firmapaketin hinta alkaa kymppitonnista

Tyypillinen investointisi yritystilojen verhoiluprojektiin on 10 000 -50 000 euroa. Tämä on toki vain suuntaa-antava arvio. Loppusumma riippuu tietenkin verhoiltavien kalusteiden  ja tarvittavien tekstiilien määrästä ja laadusta. Suuremmissa projekteissa laskutamme tilaushetkellä 20 % hinnasta ja loput 80 % toimituksen jälkeen, kun olet tarkistanut ja hyväksynyt toimituksemme.

UUTUUS: Nyt voit valita kertamaksun sijaan myös leasingvuokran

Yrityksesi kassavirran kannalta saattaa olla paljon järkevämpää maksaa tilojesi verhoilusta aina samansuuruista kuukausimaksua yhden kertamaksun sijaan. Siksi tarjoamme vaihtoehtona myös leasingvuokraa. Vuokrajakson keston voit valita yhdestä vuodesta viiteen vuoteen.

Marlene-firmapaketin toimitusaika on 2-3 kuukautta

Kokonaistoimitukseen kuluva aika materiaalihankintoineen ja töineen on tyypillisesti kahdesta kolmeen kuukautta sitovasta tilauksestasi.

Esimerkiksi Mirka ja Prevex uudistivat toimitilansa Marlene – Firmapaketin avulla

Pohjanmaalla toimiva Oy Mirka Ab ja Oy Prevex Ab ovat hyvät esimerkit yrityksestä, joille olemme toimittaneet laajan kokonaisuuden verhoilutöitä ja toimitilojen verhoja.

Marlenes Interior header 2