Previous slide
Next slide

Marlene's Interior

Paloturvalliset verhot, huonekalujen verhoilut ja aurinkosuojat yrityksille, kouluille ja julkisiin tiloihin

Marlene’s Interior on energinen, nykyaikainen yritys, jolla on 36 vuoden työkokemus. Pitkä uramme on antanut meille ainutlaatuisen ammattitaidon, jota täydentää tietoisuus uusimmasta muodista. Mottomme on saada asiakkaamme tyytyväisiksi!

Tarjoamme:

VERHOT & MUUT TEKSTIILIT

Almedahls / Creation Baumann / LS Svensson / KOBE / Delius / JAB / Pagunette
Tarjoamme korkealaatuisia paloturvallisia verhoja ja muita tekstiilejä yrityksille, kouluille, terveydenhuoltoalalle, koteihin ja julkisiin tiloihin.

VUODETEKSTIILIT HOTELLEIHIN & JULKISIIN TILOIHIN

Familon / Finlayson
Tarjoamme vuode- ja petivaatteita, kuten lakanat, patjansuojat, helmalakanat ja päiväpeitot hotelleihin ja julkisiin tiloihin.

SCREEN-, LAMELLI- & RULLAVERHOT

Almedahls / Apollo Kaihdin / Lumeo
Tarjoamme korkealaatuisia paloturvallisia screen-, lamelli- ja rullaverhoja mittatilaustyönä.

ERILAISET KISKOT & KISKOJÄRJESTELMÄT, MYÖS MOTORISOIDUT JÄRJESTELMÄT

Anja Pesola / Silent Gliss
Tarjoamme korkealaatuisia kiskoja ja kiskojärjestelmiä, jopa moottoroituja; kaikki mittatilauksina.

DOCK-FOUR
SEINÄKALUSTEET

Almedahls
Tee seinistäsi mielenkiintoiset ja samalla käytännölliset. Meiltä saat ääntä vaimentavat Dock-Four -seinäkalusteet, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

KALUSTEVERHOILU

Almedahls / LS Svensson / Aqua fabrics / Lauritzon´s
Tarjoamme korkealaatuisia kalusteverhoiluja erityisesti yrityksille ja julkisiin tiloihin, mutta myös yksityisasiakkaille.

YRITYKSET

Ovatko aulasi, neuvotteluhuoneesi tai toimistosi kalusteet jo aikansa eläneet? Entä verhot? Olisivatko nekin jo valmiit kierrätettäväksi – vai onko niitä ollut lainkaan?

Muistathan, että verhoilu ja verhot ovat paljon muutakin kuin vain koristeita. Pelkästään verhojen avulla voit esimerkiksi vaimentaa avokonttorin melua, jakaa tiloja ketterästi, poistaa häikäisyä ja jopa parantaa ilmanlaatua.

YKSITYISHENKILÖT

Tarjoamme korkealaatuista apua kodin sisustukseen tyylisi huomioon ottaen. Voimme auttaa sinua kaikessa tapetin ja verhojen valinnasta aina huonekaluverhoiluun asti. Verhotangot ja kaikki muut tarvikkeet löytyvät luonnollisesti myös valikoimasta. Meiltä saat myös rullaverhot-, lamelli- ja auringonsuojaverhot, kuten pimennys- ja screen-verhot.

Teemme kaikkemme, jotta lopputulos olisi miellyttävä, ja tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista palvelua suunnittelulla, mittauksella, toimituksella ja ripustamisella.

TIETOA MARLENESTA

Marlene Enkvist pyörittää Marlene´s Interior -yritystä, joka on erikoistunut räätälöityihin tekstiilipaketteihin julkiselle sektorille, mutta myös yksityishenkilöille. Tarjoamme asiakkaillemme tekstiilejä avaimet käteen -periaatteella eli suunnittelua, mittaamista, hankintaa, ompelua ja valmiiden tuotteiden ripustamista ja kokoonpanoa. Toimipaikkamme on Luodossa Pohjanmaalla, mutta toimitamme kaikkialle Suomeen.

miksi MARLENE'S?

TURVALLINEN & LUOTETTAVA

Koska yrityksemme on pieni, asiakkaana olet meille äärimmäisen tärkeä. Suomen kaltaisessa pienessä maassa yrityksen maine on erittäin tärkeä. Siksi meidän on huolehdittava jokaisesta projektista huolellisesti.

Olemme toimittaneet vaativia yritysprojekteja yli 30 vuoden ajan, ja luottoluokituksemme on paras, AAA-luokitus.

KESTÄVÄ & KULUTUSKESTÄVÄ

Julkisten tilojen tekstiilien tulisi kestää vähintään 10 vuotta vaativaa kulutusta. Lisäksi niiden tulisi olla myös SL1-paloturvallisia, pestäviä korkeissa lämpötiloissa ja ominaisuuksiltaan äänen vaimentavia.

Nykyään myös monet kankaat valmistetaan ympäristöä ajatellen, eli mahdollisimman pienillä ympäristöpäästöillä. Muun muassa Almedahlin kankaat valmistetaan ilman ympäristöpäästöjä.

TAATTU ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Jo suunnitteluvaiheessa pääset tutustumaan kankaisiin niin, että lopulliset valinnat varmasti vastaavat tarpeitasi ja sopivat yrityksenne ilmeeseen.

Mottomme on, että olemme valmiit työmme kanssa vasta, kun asiakas on tyytyväinen ja toimituksemme on hyväksytty.