Yrityspalvelut

Paloturvalliset verhot, pimennysverhot & huonekaluverhous julkisiin tiloihin

Tilojesi ilme on osa markkinointiasi. Olemme kaikki hyvin vikkeliä päättelemään monia asioita jokaisesta huoneesta, johon satumme koskaan astumaan. Mielikuvat syntyvät ja tarttuvat alitajuisesti, halusit sitä tai ei. Siksi moderni ja viihtyisä kalustus vaikuttaa sekä asiakkaisiisi että työntekijöihisi. Marlene-firmapaketti on kokonaispaketti, jonka saat avaimet käteen -toimituksena.

Marlene´s Interior Oy verhoilee kaikki kalusteesi ja toimittaa myös verhot paikoilleen asennettuina. Itse et joudu tekemään muuta kuin kertomaan toiveistasi. Me laadimme niiden pohjalta suunnitelman, jonka perusteella pääset arvioimaan kokonaisuutta. Toki saat päättää myös jokaisesta yksityiskohdasta, jos niin haluat.

Me hoidamme kaiken muun puolestasi: suunnittelun, mittaukset, materiaalien tilaukset, ompelutyöt ja asennuksen. Huolehdimme myös vanhojen materiaalien kierrätyksestä.

Firmapaketti

Uudista toimitilat, neuvottelutilat ja toimistosi nykyaikaseksi niin, että se vahvistaa brändi-ilmettäsi. Toimitamme verhot ja sisustuskankaat yrityksille mittojen mukaan ommeltuina ja valmiiksi asennettuina sekä yleisö- että työtiloihin. Hintaamme sisältyvät kaikki tapaamiset projektiryhmäsi, arkkitehtisi, sisustussuunnittelijasi ja rakentajasi kanssa.


Hintaluokka tyypillisesti:  10 000 – 50 000 euroa


Toimitusaika tyypillisesti: 3 kuukautta tilauksesta


/korkealuokkainen sisustus /paloturvallisuus/ekologisuus/kulutuskesto

Koulupaketti

Tarvitsetko uuden ilmeen luokkaan, opettajanhuoneeseen tai ruokalaan? Toimitamme verhot ja sisustuskankaat mittojen mukaan ommeltuina ja valmiiksi asennettuina koulusi kaikkiin tiloihin. Verhot toimitamme erikoislujalla oppilaankestävällä Tarzan-ripustuksella varustettuina.


Hintaluokka tyypillisesti:  5 000 – 20 000 euroa


Toimitusaika tyypillisesti:  6-8 viikkoa tilauksesta


/paloturvallisuus/kulutuskesto/pestävyys

SOTE-paketti

Ovatko sairaalan, terveysaseman tai hoivakodin verhot kuluneet tai epähygieeniset ? Toimitamme potilaita, asukkaita ja hoitohenkilökuntaa piristävät verhot mittojen mukaan ommeltuina ja valmiiksi asennettuina kaikkiin hoito- ja asuntoihin.

Tiesitkö että nykyisin verhomateriaali voi myös puhdistaa sisäilmaa ?

Hintaamme sisältyvät kaikki tapaamiset hankinnasta vastaavan henkilöstösi kanssa kaikki kohteessa käynnit, mittaukset ja muut vastaavat.


Hintaluokka tyypillisesti:  5 000 – 10 000 euroa


Toimitusaika tyypillisesti: 4 – 6 viikkoa tilauksesta


/ paloturvallisuus / hygieenisyys/antibakteerinen / ilmaa puhdistava / pestävyys

Ravintolapaketti

Onko mielessäsi ravintolasalin uudistus? Meiltä saat ravintolaasi uudet siistit, kestävät ja pestävät verhot, pöytäliinat ja kattausliinat avaimet käteen-toimituksena ja mittojen mukaan ommeltuina. Hintaamme sisältyvät ennakkotapaaminen ja ideointi myös sisustuksesi suunnittelusta vastaavan asiantuntijan kanssa.


Hintaluokka tyypillisesti: 2 000 euroa


Toimitusaika: 2 – 4 viikkoa tilauksesta


/ paloturvallisuus / hygieenisyys/ kulutuskesto / pestävyys

Hotelli-paketti

Hotellihuoneiden tekstiilit ovat tärkeitä asiakkaiden viihtyvyyden kannalta. Meiltä saat verhojen, helmalakanoiden, päiväpeittojen ja koristetyynyjen lisäksi myös vuodevaatteet ja froteepyyhkeet. Tekstiilit ovat pesun kestäviä, kulutuskestäviä ja paloturvallisia. Toimitus avaimet käteen -periaatteen mukaisesti, eli etsimme materiaalit, jotka sopivat tyyliinne, tulemme tekemään mittaukset ja kokoamme ja ripustamme kaikki valmiit tekstiilit paikan päällä.


Hintaluokka: 5 000 – 20 000€


Toimitusaika: n. 4 – 6 viikkoa

Pursi-paketti

Suuren purjeveneen tai moottoriveneen sisätilojen verhoilu ovat tavallista vaativampaa verhoilutyötä. Materiaalien on siedettävä niin ankaria olosuhteita, ettei maakrapujen asuintiloissa tarvitse koskaan sellaista edes pohtia. Suunnittelemme ja ompelemme aluksesi kaikki verhoilukankaat mittojen mukaan. Huolehdimme myös asennuksesta avaimet käteen -periaatteella.


Hintaluokka tyypillisesti: 10 000 – 15 000 euroa


Toimitusaika tyypillisesti: 6 viikkoa tilauksesta


/ kosteudenkesto / homesuojaus / kulutuskestävyys / paloturvallisuus

Seurakunta- ja kirkkopaketti

Tämä paketti sisältää kestävät käytävämatot, räätälöidyt pöytäliinat, alttariliinat, alttarin polvistumiskohdan verhous, pianosuojat, konfirmaatio- ja kuorovaatteet jne.

Hintaan sisältyy tarvittavat tapaamiset hankinnoista vastaavan henkilöstön kanssa sekä käynnit kohteessa.


Hintaluokka tyypillisesti: 500 – 5 000 euroa


Toimitusaika tyypillisesti: 2 – 4 viikkoa tilauksesta


/ paloturvallisuus / kulutuskestävyys / pestävyys

Estraadi-paketti

Teatterin, esiintymislavan tai koulun juhlasalin esirippu on vaativa ompelutyö, koska tulos on usein jopa kymmeniä metrejä leveä ja korkea. Toimitamme mittojen mukaan suunnitellun esiripun avaimet käteen – periaatteella. Lopputulos täyttää myös akustiikkaa koskevat erityisvaatimukset.


Hintaluokka tyypillisesti:  5 000 – 20 000 euroa


Toimitusaika tyypillisesti:  4 – 6 viikkoa tilauksesta


/ paloturvallisuus / akustiikka

Koti-paketti

Edustuskodin verhoilutyöt tähtäävät siihen, että kaikki tekstiilit ja pinnat sopivat sisustukseen ja talon arkkitehtuuriin. Pääset valitsemaan materiaaleja ja kuoseja, joita et yleensä löydä halpa- tai verkkokaupoista. Näyttävät tekstiilit, tapetit ja verhot voivat silti olla ekologisia ja kierrätettäviä.


Hintaluokka tyypillisesti: 1 000 – 20 000 euroa


Toimitusaika tyypillisesti: 8 viikkoa tilauksesta


/ antiallergisuus / ekologisuus / kierrätettävyys

miksi MARLENE'S?

TURVALLINEN & LUOTETTAVA

Koska yrityksemme on pieni, asiakkaana olet meille äärimmäisen tärkeä. Suomen kaltaisessa pienessä maassa yrityksen maine on erittäin tärkeä. Siksi meidän on huolehdittava jokaisesta projektista huolellisesti.

Olemme toimittaneet vaativia yritysprojekteja yli 30 vuoden ajan, ja luottoluokituksemme on paras, AAA-luokitus.

KESTÄVÄ & KULUTUSKESTÄVÄ

Julkisten tilojen tekstiilien tulisi kestää vähintään 10 vuotta vaativaa kulutusta. Lisäksi niiden tulisi olla myös SL1-paloturvallisia, pestäviä korkeissa lämpötiloissa ja ominaisuuksiltaan äänen vaimentavia.

Nykyään myös monet kankaat valmistetaan ympäristöä ajatellen, eli mahdollisimman pienillä ympäristöpäästöillä. Muun muassa Almedahlin kankaat valmistetaan ilman ympäristöpäästöjä.

TAATTU ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Jo suunnitteluvaiheessa pääset tutustumaan kankaisiin niin, että lopulliset valinnat varmasti vastaavat tarpeitasi ja sopivat yrityksenne ilmeeseen.

Mottomme on, että olemme valmiit työmme kanssa vasta, kun asiakas on tyytyväinen ja toimituksemme on hyväksytty.