företagspaket

Miljövänliga tyger, återvunna gardiner och akustiska gardiner

Interiören i företagets utrymmen är en viktig del av marknadsföringen. Vi är alla väldigt snabba på att dra slutsatser och omedvetet, ofta ofrivilligt, gör vi en bedömning redan utifrån det vi ser. Därför har modern och tidsenlig inredning en viktig och gynnsam inverkan på både kunder och personal.

Marlene-Företagspaket är ett helhetspaket, som du får levererat enligt nyckel-i-hand princip.

Marlene´s Interior klär över dina möbler, levererar gardiner och övriga textilier monterade på plats. Det enda du själv behöver göra är att berätta för oss om dina önskemål. På basen av dem gör vi en planering så du kan bedöma helheten, och komma med egna förslag om du så önskar.

Vi tar hand om allt för dig: planering, måttagning, materialbeställningar, sömnad och montering. Vi kan även ta hand om återvinning av det gamla materialet.

Marlene – Företagspaket fyller strikta specialkrav på textilier.

Textilier för offentliga utrymmen kan inte vara vilka som helst. I valet av dem lönar det sig att ta i beaktande följande egenskaper:

  1. Flamsäkerhet
  2. Slitstyrka (Martindale)
  3. Rengöring & tvättbarhet (tålig för anstaltstvätt)
  4. Akustiska egenskaper
  5. Förbättring av inomhusluften
  6. Anti-bakteriella egenskaper
  7. Återvinning
  8. Kompatibilitet med Ditt varumärke

Ännu härtill kan gardinerna ha andra syften, såsom mörkläggning av vissa utrymmen. I allt högre grad måste textilier idag också, förutom återvinningsmöjligheterna, tillverkas med tanke på miljö och minsta möjliga utsläpp.

Priset för ett typiskt Marlene-Företagspaket är från ca 10 000€.

En typisk investering för ett textilprojekt till företagsutrymmen landar på ca 10 000€. Summan är dock endast ett riktgivande värde. Det slutliga priset är beroende av mängden textilier och deras kvalitetsegenskaper. Vid större projekt fakturerar vi 20% av priset vid beställning och resten 80% efter leverans sedan du granskat och godkänt vår leverans.

NYHET: Nu kan du också välja leasing istället för engångsbetalning.

Med tanke på företagets kassaflöde kan det vara smidigare att betala för textilierna i lika stora månadsrater i stället för en engångsbetalning. Därför erbjuder vi som alternativ Leasing-hyra. Du kan välja hyrestiden från ett år upptill fem år.

Företagspaketets leveranstid är ca 2-3 månader.

Åtgången för tid till anskaffning av material och sömnadsarbete  vid en helhetsleverans, är ca 2-3 månader från beställning.

Mirka och Prevex förnyade sina textilier med Marlene- Företagspaket.

Oy Mirka Ab och Oy Prevex Ab i Österbotten är exempel på företag dit vi levererat en omfattande mängd beklädnadsarbete och textilier till verksamhetsutrymmen.

Marlenes Interior header 2