företagstjänster

Brandsäkra gardiner, mörkläggningsgardiner & möbeltapetsering för offentliga utrymmen

Interiören i företagets utrymmen är en viktig del av marknadsföringen. Vi är alla väldigt snabba på att dra slutsatser och omedvetet, ofta ofrivilligt, gör vi en bedömning redan utifrån det vi ser. Därför har modern och tidsenlig inredning en viktig och gynnsam inverkan på både kunder och personal.

Marlene-Företagspaket är ett helhetspaket, som du får levererat enligt nyckel-i-hand princip. Marlene´s Interior klär över dina möbler,  levererar gardiner och övriga textilier monterade på plats. Det enda du själv behöver göra är att berätta för oss dina önskemål. På basen av dem gör vi en planering så du kan bedöma helheten, och komma med egna förslag om du så önskar.

Vi tar hand om allt för dig: planering, måttagning, materialbeställningar, sömnad och montering. Vi kan även ta hand om återvinning av det gamla materialet.

Företagspaket
Gardiner och inredning till Ditt företags kontors- och allmänna utrymmen

 

Förnya Era verksamhetsutrymmen, konferensutrymmen och kontor med moderna lösningar för att stärka Ert företags ansikte utåt. Vi levererar gardiner och inredningstyger sydda enligt mått och monterade. I priset ingår alla möten med era inredningsplanerare, arkitekter och byggare.

 

Prisklass i genomsnitt:  10 000 – 50 000 €

 

Leveranstid i genomsnitt:  ca 3 månader från beställning

 

/högklassig inredning / flamsäker /miljövänlig  /hållbar

Skolpaket

Behöver lärarrummet, klassrummet eller matsalen en ny ´look´?

Vi levererar gardiner och inredningstextiler sydda enligt mått och färdigt monterade till skolans alla utrymmen. Gardinerna levereras med slitstarka gardinkrokar, som ska hålla även för elevernas ´Tarzan-lekar`.


Prisklass i genomsnitt:  5 000 – 20 000€


Leveranstid:  ca 6-8 veckor från beställning


/flamsäkra / slitstyrka/ tvättbara /

Hälsovårdspaket

Är sjukhusets, hälsostationens eller vårdhemmets gardiner slitna eller ohygieniska? Vi levererar gardiner som piggar upp patienter, klienter och vårdpersonal till alla vård- och boende utrymmen. Gardinerna sys enligt givna mått och färdigt monterade.

Visste du att nuförtiden kan textilierna även rena inomhusluften ?

I priset ingår alla personalmöten med ert anskaffningsteam, alla platsbesök, måttagningar o dyl.


Prisklass:  ca 5 000 – 10 000€

Leveranstid:  ca 4 -6 veckor

/flamsäkert/ hygieniskt/ antibakteriell/ luftförbättrande / tvätt-tålighet

Restaurangspaket

Har du tankar på att förnya restaurangen ?

Från oss får du nya, snygga, hållbara och tvätt-tåliga gardiner, bord- och serveringsdukar enligt nyckel i hand- princip, sydda enligt egna mått och levererade till platsen. I vårt pris ingår platsbesök, inredningsplanering tillsammans med er sakkunniga personal.


Pris: ca 2 000€


Leverans:  ca 2-4 veckor från beställning


/flamsäkert/ hygieniskt/ hållbarhet / tvätt-tålighet

Hotellpaket

Textilierna i hotellrummen är viktiga för kundernas trivsel. Från oss får du förutom gardiner, sängkjolar, väsktäcken, prydnadskuddar även bäddtextilier och frottéhanddukar. Textilierna är tvättåliga, slitstarka och flamsäkra. Leverans enligt nyckel-i-hand-princip, vi söker efter material som passar just Er stil, kommer på besök för måttagning och monterar samtliga färdiga textilier på plats.


Prisklass: 5 000 – 20 000€


Leveranstid: ca 4 – 6 veckor

Sjöfartspaket

Inredning till segelbåtar och större motorbåtar behöver ofta mera krävande textilarbete. Ofta bör textilerna även behandlas för solskydd och vattenstänk. Materialen bör vara slitstarka. Vi planerar tillsammans med er projektansvarige personal, syr upp enligt specialmått och tar ansvar för att beställning och montering även är enligt nyckel i hand-princip.


Prisklass: ca 10 000 – 15 000 €


Leverans: ca 6 veckor från beställning


/fukthållbarhet/mögelskydd/ slitage / flamsäkert

Församlings- och kyrkpaket

Till det här paketet hör slitstarka gångmattor,  måttsydda dukar, altardukar, beklädnad av knäfall, pianoöverdrag, konfirmations- och köralbor mm. I priset ingår behövliga möten med er personal som handhar anskaffningarna samt platsbesök.


Prisklass:  500 – 5 000 €


Leveranstid: ca 2-4 veckor från beställning


/ flamsäker / hållbar / tvättålig

Estradpaket

Ridåer för teatrar, estrader samt skolridåer är krävande arbeten, eftersom de ofta kan vara uppemot tio meter breda och höga. Materialet ska även fylla specialkrav för ljudabsorptionen. Vi levererar enligt nyckel i hand-princip, enligt givna mått och garanterar Er ett fullgott arbete.


Prisklass: ca 5000 – 20 000 €


Leveranstid: ca 4-8 veckor från beställning


/flamsäker/ ljudabsorption

Hempaket

Vi inreder gärna våra hem så att färgerna och textilierna passar ihop med övrig inredning och arkitektur. Du kan välja bland högklassiga, hållbara kvaliteter som man oftast inte hittar i lågpris-varuhus eller näthandel. Representativa textilier, tapeter och gardiner kan dessutom vara ekologiska och gjorda av återanvänt råmaterial.


Prisklass: ca 1 000 – 20 000 €


Leveranstid: ca 8 veckor från beställning


/öko-tex/ ekologisk / återvinning

VARFÖR MARLENE'S?

Tryggt & pålitligt

Eftersom vårt företag är litet, är Du som kund av största betydelse för oss. I ett litet land som Finland är ett företags rykte mycket viktigt. Därför måste vi ta noggrant ta hand om varje projekt.

Vi har levererat krävande företagsprojekt redan i över 30 år och vårt kreditbetyg är det allra bästa, AAA-klassificering.

Hållbart & slitstarkt

Textilier för offentliga utrymmen bör klara minst 10 års krävande slitage. Därtill bör de också vara SL1 flamsäkra, vara tvättbara i hög temperatur och ha goda akustiska egenskaper.

 Idag tillverkas många tyger också med tanke på vår miljö, d.v.s. med minsta möjliga miljöutsläpp. Bl.a. våra Almedahls -tyger tillverkas med noll miljöutsläpp.

Garanterad kundnöjdhet

Redan i planeringsskedet får Ni bekanta er med tygerna så att de säkert fyller Era behov och passar ihop med Ert företags image.

Vårt motto är, att vi är klara med vårt arbete först då kunden är nöjd och vår leverans är godkänd och till belåtenhet.